dissabte, 21 de novembre del 2009

¿Per què aquesta direcció poblada, de personatges vinguts "d'altres móns", no respecta la proposta de la majoria dels treballadors?...

...Aquests són els que realment han fet, sostenen, milloren... aquesta empresa. La proposta representa una millora necessària, tant en las condicions laborals com en la prestació de servei, a una ciutat que pel seu volum de negoci (trànsit) fa imprescindible els dos dies de descans setmanals per al personal de conducció, evidentment sense pèrdua de poder adquisitiu. ¿És per qüestions econòmiques? Si es així, la direcció ha de tenir prou capacitat per negociar amb les institucions una solució (subvencions...) I si no poden fer-ho. ¿No haurien de plantejar-se la seva capacitat per gestionar aquesta empresa?

De veritat que es fa difícil comprendre que seriosament plantegin com a normal un sistema consistent en: La majoria vol això (100, per exemple), ho decidim majoritàriament (o unànimement fins i tot), li expliquem a la direcció la nostra exigència (100), que ells ho busquin on puguin (institucions, subvencions, etc.) i si no aconsegueixen els 100, que els fotin fora per ineptes i mals gestors doncs no ha complagut la majoria que “democràticament” ho va votar i decidir.

De veritat, vostè pensa que les empreses es gestionen així? Que no complaure les peticions i exigències escandaloses és raó per anomenar-los incapaços? No ens creiem que ho digui seriosament. Ara bé, si enlloc de ser 100 la petició és raonable dins el marc de millora contínua, ja és una altra cosa. Si la petició fos així, ja fa 2 anys que tindríem conveni.