dilluns, 23 de novembre del 2009

A l'endemà de sortir la sentència els sindicats "radicals" es van reunir d'urgència per tractar el tema....

...L'empresa fa la reunió amb els sindicats 8 dies després. A qui l'interessa que es vagi allargant la negociació? Els moviments "obscurs" de la sentència no estan inclosos aquí? No tindrà que veure el tema de les eleccions sindicals? Perque si es així jo crec que els sindicats "radicals" encara sortiran amb més força, la sentència els ha donat ales. Encara esteu a temps de redreçar-ho.

La Direcció de l’empresa es reuneix i es reunirà a la mesa de negociació sempre que ho establexi el President de la mateixa. Només un parell d'hores després d'haver sortit la sentencia l'empresa ja publicava al centres de treball la suspensió d'aquells elements que quedan palesos en la mateixa, juntament amb l'anunci dels propers canvis per resoldre la suspensió d'aquest elements i la interposició del recurs pertinent.

No entenem gaire bé on vol anar a parar, però no creiem que es pugui posar en dubte que la presència de les eleccions d'aquí uns pocs mesos és un factor que intervé de forma determinant. Esperem que no sigui per seguir endarrerint la negociació tot mantenint els posicionaments maximalistes que han impedit l'acord, fins ara.